Friday, November 09, 2007

GeenStijl zijn stumperds!


Hmmm. Typisch GeenStijl. Met zijn allen anderen grof afkatten mag, maar als je zelf eens een piepje om de oren krijgt.... afijn dat wisten we al.

Wat was er aan de hand: Europarlementariƫr Kathalijne Buitenweg heeft vragen gesteld over zogenaamde sexpleisters voor vrouwen: pleisters die een libidoverhogend middel bevatten. Het punt was dat de Engelse verkoopsite nauwelijks wees op de mogelijke gezondheidsrisico's (kanker) en bijwerkingen (baardgroei, lage stem) van deze pleister die met behulp van testosteron de zin in seks zou stimuleren.

Waar de Geenstijlers heftig over vielen, was de opmerking van Buitenweg dat "het plakken van een pleister nog geen garantie biedt op een spannende vrijpartij, omdat voor veel vrouwen tederheid en vertrouwen een noodzakelijke voorwaarde zijn voor seks".

En toen Kathalijne daar een klein hatelijk stukje over schreef ("Ik krijg de indruk dat de heren reaguurders het maar moeilijk vinden om op eigen kracht, zonder medische hulpmiddelen, een vrouw in vervoering te brengen. Stumpers."), hebben de heren GeenStijlers gebruik gemaakt van de censuurmogelijkheid op Hyves om het stukje te laten verwijderen.

Intussen is het eerste stukje bijna 12.000 keer bekeken... het is wel goed voor de stats, zo'n klein blogoorlogje.

Update: het verdwenen blogje is inmiddels weer teruggzet.
Update: de heren GS waren er even in geslaagd zelfs de hele hyves-pagina van Kathalijne te deleten, maar ook die is weer terug.