Saturday, April 05, 2008

Slow Sex - manifest in Trouw


Vandaag is het zo ver. De Trouw ligt in de bus met daarin ons manifest. Het staat natuurlijk ook online om te tekenen. Trouw heeft er een still bij gezet uit 'Lady Chatterley's lover', die -volgens Trouw- 'draait om tederheid'. Meest gestelde vraag: mogen vluggertjes niet meer? Natuurlijk wel. slow Sex gaat over gelijkwaardigheid, over positief aankijken tegen seksualiteit, over lust. Het Jan Wolkers-gevoel, zeg maar: Trouw had misschien beter een foto uit Turks Fruit kunnen gebruiken.

Gister waren Dylan en ik daarvoor te gast in Llinke Soep. Over porno (natuurlijk), nieuwe preutsheid, en wat is dat nu eigenlijk, slow sex?

Maandag is het natuurlijk pas echt spannend. Dan komt ons boek uit in Paradiso. Veel pers, hebben we al gehoord en ik heb zo het gevoel dat het volle bak wordt. Mijn grootste nachtmerrie was dat er iets verkeerd zou gaan met het drukken - het schema was nogal krap- zodat we wèl een presentatie zouden hebben maar geen boek. Maar dat schijnt gelukkig mee te vallen. Voor wie er niet bij kan zijn: je kunt het volgen op Fabchannel. Maar daar kun je het boek niet kopen natuurlijk.....