Friday, December 07, 2007

Blogging is coming home, finally

hele banner

Blogging is coming home... een nieuwe blogging contest, de Salonbloggies, doet zijn intrede. Al meteen omstreden, maar democratisch tot op het bot. Alle Dutch Blogs die er toe doen - en ook zij die er niet toe doen- zullen strijden om de eer een jaar lang de titel "Salonbloggie 2008' te mogen voeren, en je mag ook een jaar lang een WC-pot op je blog zetten!
Nomineren kan nu al, en niet alleen voor de Salonbloggie. Te verwachten prijzen zijn verder: een Trol Trofee, het Bronzen Hemaworstje voor het weblog met de meest aanstootgevende inhoud en een prijs voor het weblog met de best betaalde advertorials (titelverdediger: GeenStijl). Andere categorieƫn zijn: De Prijs voor het Beste Niets-Toevoegende Weblog en de Zilveren Kamptoren voor de effectiefste Godwin.

De organisatie verheugt zich vooral op de uitreiking van de Wanda Perez-prijs. "Dit moet een prijs worden voor iemand die, niet gehinderd door enige kennis van zaken, toch een uitgesproken mening over weblogs verkondigt", aldus Sargasso-hoofdredacteur Carlos.

Prijsuitreiking? Op de Night of the Blogs natuurlijk!
Wordt vervolgd.